Homepage > Wie zijn wij > Ons team

ONS TEAM

 • Ingrid Algera-de Vroom

  Ingrid Algera-de Vroom is werkzaam als fysiotherapeut sinds 1985. Zij is sinds 1999 gespecialiseerd in de behandeling van oedeempatiënten. De begeleiding van de revalidatie van oncologiepatiënten doet zij samen met Dagmar Berkelaar. Zij  zijn beiden lid van het Revalidatie Netwerk Spaarne Gasthuis en Onconet. Ook kunt bij Ingrid terecht voor het aanmeten van steunkousen.

Fysiotherapeut/Oedeemtherapeut

BIG-nummer:29035418204

 

 • Peter Algera

  Peter Algera is sinds 1984 fysiotherapeut en sinds 1997 manueel therapeut. Daarnaast ook interesse en geschoold in COPD, diabetes, neurologische aandoeningen, ademhalings- en ontspanningstherapie. Hij is ook gespecialiseerd in het behandelen van schouderklachten.

Fysiotherapeut/Manueeltherapeut

BIG-nummer:89032983504

 • Dagmar Berkelaar-Koster

  Dagmar Berkelaar is sinds 2003 werkzaam in onze praktijk. Naast algemeen fysiotherapeut is zij sinds 2007 ook geregistreerd oedeemtherapeut. In 2018 heeft zij  de Masteropleiding tot oncologie fysiotherapeut afgerond. Ook heeft zij scholing gehad en interesse in obesitas bij kinderen en diabetes.

  Vanaf 1 juli 2018 is Dagmar mede-eigenaar van Algera Fysiotherapie.

Fysiotherapeut/Oedeemtherapeut/ Oncologie Fysiotherapeut

BIG-nummer:19057399004

 • JolandaHylkema-Baars

  Jolanda Hylkema is sinds maart 2010 werkzaam in onze praktijk. Zij is algemeen fysiotherapeut en heeft in 2012 de opleiding tot handtherapeut met succes afgerond.

Fysiotherapeut/Handtherapeut

BIG-nummer:49912474304

 • Patrick van der Klauw

  Patrick van der Klauw is sinds 2006 werkzaam in onze praktijk. Hij heeft de opleiding tot manueel therapeut Msc. afgerond en heeft als interesse het behandelen van orthopedische aandoeningen en sportblessures.

Fysiotherapeut/Manueeltherapeut

BIG-nummer:79065253204

 • Michel van der Klauw

  Michel van der Klauw is werkzaam in de praktijk als fysiotherapeut sinds 2010.  Naast de opleiding tot algemeen fysiotherapeut heeft hij de Master-opleiding tot manueeltherapeut(MSc)in 2017 afgerond.Michel is lid van het netwerk (Claudicationet) voor het  behandelen van mensen met claudicatio intermittens(etalage benen) en hiermee de specialist hiervoor binnen onze praktijk.

  De interesses van Michel binnen het werkgebied zijn erg breed. Als manueeltherapeut zijn wervelkolomgerelateerde klachten erg interessant, maar ook sportblessures of het behandelen van ouderen.

Fysiotherapeut/Manueeltherapeut

BIG-nummer:19912797004

 • Tamara Boot-den Elzen

  Tamara Boot - den Elzen is sinds augustus 2013 werkzaam in de praktijk als fysiotherapeut. Zij heeft de Master-opleiding tot psychosomatisch fysiotherapeut in 2013 afgerond.  Ook is zij gediplomeerd handtherapeut

Psychosomatisch Fysiotherapeut/ Handtherapeut

BIG-nummer:09911444404

 •  

  Mignon Lamers-Bolk is sinds 2000 fysiotherapeut. Sinds 2009 is zij ook bekkenfysiotherapeut, gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met klachten aan bekken en/of bekkenbodem.

 

 • Johan Blokzijl

  Johan Blokzijl is in Juli 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze hogeschool te Groningen. Na een reis van 3 maanden door Oceanië en een aantal maanden in het Noorden van het land werkzaam te zijn geweest, is hij in September 2014 bij Algera Fysiotherapie aan de slag gegaan.

  "Mijn interessegebied binnen de fysiotherapie is erg breed: van sportblessures tot revalidatie na een operatie en mensen van van jong tot oud. De afwisseling en diversiteit spreken mij erg aan. Ook het contact met de mensen en het verder ontwikkelen van mijn kennis van het menselijk bewegingsapparaat is wat mij aantrekt in het vak. Dit is nog leuker omdat ik dit kan uitvoeren in het hechte team van Algera Fysiotherapie."

Fysiotherapeut

BIG-nummer:19917277904

 • Betty de Haan-van Zon

  Betty de Haan-van Zon is sedert 2002 werkzaam in onze

  praktijk. Zij is receptioniste en vervult administratieve taken.

Receptioniste

 • Yvonne van Stijn

  Na een mooi avontuur van 5 jaar wonen in Londen en New York ben ik weer terug gekeerd naar mijn geboorteplaats Hillegom. Inmiddels zitten mijn beide kinderen op school en groeide bij mij het verlangen om weer aan het werk te gaan.

  Sinds de zomer 2018 ben ik (parttime) werkzaam bij Algera Fysiotherapie.

  Als administratief medewerkster ben ik o.a. verantwoordelijk voor de agenda’s, rekeningen en declaraties. Tevens behoort een deel van de uitvoer van het kwaliteitsbeleid tot mijn taken.

  Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot het bovengenoemde kunt u op maandag t/m donderdag bij mij terecht.

Receptioniste

 • Suzanna Haak

  Mijn naam is Suzanna Haak. Sinds mei 2018  ben ik het werkzaam bij Algera Fysiotherapie.

  Naast algemeen fysiotherapeut ben ik oedeemtherapeut en meet ik therapeutisch elastische arm- en beenkousen aan. Op dinsdag , donderdag en zaterdagochtend ben ik op de praktijk aanwezig. In mijn vrije tijd ben ik getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik vind het heerlijk om samen buiten dingen te ondernemen zoals wandelen en fietsen. Verder hou ik van reizen en nieuwe plekken ontdekken. In mijn werk vind ik het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en een vertrouwd gevoel hebben, zodat we samen kunnen werken naar een zo een optimaal mogelijke kwaliteit van leven.

Fysiotherapeut/Oedeemtherapeut

BIG-nummer:19063260404

 • Sharon van Helden

  Sinds 1 januari ben ik het team van Algera Fysiotherapie komen versterken. Inmiddels ben ik 3 jaar werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Mijn interesse ligt op het gebied van de psychosomatiek waar ik mij ook verder in ga ontwikkelen. Vanuit mijn eerdere werk in een revalidatiesetting heb ik ervaring met chronische pijn (fibromyalgie, SOLK, burn-out). Het mooie aan de psychosomatiek vind ik de samenwerking met de client om samen naar passende oplossingen te zoeken voor zijn of haar klachten.

Fysiotherapeut

BIG-nummer:29921813604

HOMEPAGE

ALGERA FYSIOTHERAPIE Gezondheidscentrum Oranje-Nassau

HOMEPAGE