Homepage > Wie zijn wij > Ons team

ONS TEAM

 • Peter Algera

  Peter Algera is sinds 1984 fysiotherapeut en sinds 1997 manueel therapeut. Daarnaast ook interesse en geschoold in COPD, diabetes, neurologische aandoeningen, ademhalings- en ontspanningstherapie. Hij is ook gespecialiseerd in het behandelen van schouderklachten.

Fysiotherapeut/Manueeltherapeut

 • Dagmar Berkelaar-Koster

  Dagmar Berkelaar is sinds 2003 werkzaam in onze praktijk. Naast algemeen fysiotherapeut is zij sinds 2007 ook geregistreerd oedeemtherapeut. In 2014 is zij gestart met de Masteropleiding tot oncologie fysiotherapeut. Ook heeft zij scholing gehad en interesse in obesitas bij kinderen en diabetes.

Fysiotherapeut/Oedeemtherapeut/ Oncologie Fysiotherapeut 

 • Ingrid Algera-de Vroom

  Ingrid Algera-de Vroom is werkzaam als fysiotherapeut sinds 1985. Zij is sinds 1999 gespecialiseerd in de behandeling van oedeempatiënten. De begeleiding van de revalidatie van oncologiepatiënten doet zij samen met Dagmar Berkelaar. Zij  zijn beiden lid van het Revalidatie Netwerk Kennemer Gasthuis en Onconet.

Fysiotherapeut/Oedeemtherapeut

 • Patrick van der Klauw

  Patrick van der Klauw is sinds 2006 werkzaam in onze praktijk. Hij heeft de opleiding tot manueel therapeut Msc. afgerond en heeft als interesse het behandelen van orthopedische aandoeningen en sportblessures.

Fysiotherapeut/Manueeltherapeut

 • Michel van der Klauw

  Michel van der Klauw is werkzaam in de praktijk als fysiotherapeut sinds 2010.  Naast de opleiding tot algemeen fysiotherapeut heeft hij de Master-opleiding tot manueeltherapeut(MSc)in 2017 afgerond.Michel is lid van het netwerk (Claudicationet) voor het  behandelen van mensen met claudicatio intermittens(etalage benen) en hiermee de specialist hiervoor binnen onze praktijk.

  De interesses van Michel binnen het werkgebied zijn erg breed. Als manueeltherapeut zijn wervelkolomgerelateerde klachten erg interessant, maar ook sportblessures of het behandelen van ouderen

Fysiotherapeut/Manueeltherapeut

 • Jolanda Baars

  Jolanda Baars is sinds maart 2010 werkzaam in onze praktijk. Zij is algemeen fysiotherapeut en heeft in 2012 de opleiding tot handtherapeut met succes afgerond.

Fysiotherapeut/Handtherapeut

 • Mignon Lamers-Bolk

  Mignon Lamers-Bolk is sinds 2000 fysiotherapeut. Sinds 2009 is zij ook bekkenfysiotherapeut, gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met klachten aan bekken en/of bekkenbodem.

Fysiotherapeut/Bekkenfysiotherapeut

 • Johan Blokzijl

  Johan Blokzijl is in Juli 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze hogeschool te Groningen. Na een reis van 3 maanden door Oceanië en een aantal maanden in het Noorden van het land werkzaam te zijn geweest, is hij in September 2014 bij Algera Fysiotherapie aan de slag gegaan.

  "Mijn interessegebied binnen de fysiotherapie is erg breed: van sportblessures tot revalidatie na een operatie en mensen van van jong tot oud. De afwisseling en diversiteit spreken mij erg aan. Ook het contact met de mensen en het verder ontwikkelen van mijn kennis van het menselijk bewegingsapparaat is wat mij aantrekt in het vak. Dit is nog leuker omdat ik dit kan uitvoeren in het hechte team van Algera Fysiotherapie."

Fysiotherapeut

 • Tamara Boot-den Elzen

  Tamara Boot - den Elzen is sinds augustus 2013 werkzaam in de praktijk als fysiotherapeut. Zij heeft de Master-opleiding tot psychosomatisch fysiotherapeut in 2013 afgerond. Ze is  1 januari gestart met het geven van ontspanningslessen. Ook is zij gediplomeerd handtherapeut

Psychosomatisch Fysiotherapeut Handtherapeut

 • Betty de Haan-van Zon

  Betty de Haan-van Zon is sedert 2002 werkzaam in onze

  praktijk. Zij is receptioniste en vervult administratieve taken.

Receptioniste

 • Marie-Jose Verheij-Lefeber

  Ik ben geboren en getogen in Lisse.

  Sinds 2009 ben ik met veel plezier (parttime) werkzaam bij Algera Fysiotherapie.

  Als administratief medewerkster ben ik o.a. verantwoordelijk voor de agenda's, rekeningen en declaraties. Tevens behoort een deel van de uitvoer van het kwaliteitsbeleid tot mijn taken.

  Voor vragen en opmerkingen met betrekking tot het bovengenoemde kunt u op maandag, woensdag of donderdagmorgen bij mij terecht.

Receptioniste

HOMEPAGE

ALGERA FYSIOTHERAPIE Gezondheidscentrum Oranje-Nassau

HOMEPAGE